torsdag 31. desember 2009

Tutorial

Har prøvd å fortelle step by step hvordan jeg har laget dette kortet :-)Papiret jeg har brukt er "Gloss paper" fra Ranger.
Her har jeg mettet arket med distress sin mustard seed. Drar hele puta over arket, og bruker en brayer til å få det pent.Setter på en sirkel med post-it lim for å markere solen/månen. Drar over med mustard seed en gang til, før jeg legger på distress sin spiced marmelade ned mot midten.Bruker svamp for å få fargen litt mørkere.


Legger nå på Adirondack sin red pepper, først med brayerog så med svampAdirondack sin wild plum på himmelen med brayerFjerner sirkelen, og går over det hele med mustard seed igjen, bruk hele puten :-)Stempler på motivet der jeg ønsker å ha detSå stempler jeg motivet på acetat (har brukt memories black)snur det med blekket ned, og ruller over med brayerslik blir det når jeg tar av acetatenlegger på litt røde bølger i vannet, og bruker distress black soot for å lage hjørnene nede litt mørkere. Har også lagt litt grønn mellom tre og vann linjen.ferdigog slik er resultatet som ferdig kort

1 kommentar:

  1. Rå lekkert Birgit.Tusen takk for at du viser trinn for trinn.Det er til stor hjelp :-)

    SvarSlett