onsdag 30. januar 2013

Ting jeg lagde på Mjøstreffet :-)

Denne esken har jeg laget i 15x15 cm. Malen er hentet fra siste nummer i ett trykk, men der er den bare på 10x10. Den har "vindu" laget med gelantinplate. Har ellers pyntet alle sidene med papir fra en blokk kjøpt på Panduro. Som tips vil jeg anbefale å stanse ut alle hullene til vinduet før du limer noe sammen :-)
Oppe i esken vil jeg legge ved noen kort, som den som får den kan gi videre :-) Vant jo så flotte spellbinders, og her har jeg brukt dem. Brett arket, og legg bretten under skjæresiden på diesen - så blir det som et kort :-)
Og et litt større utgave, men med samme ide :-)
Så noen som fikk en runde med spray fra Dylusion. Stakkars Marianne fikk nesten anfall av fargen :-)
Her har jeg laget noen veldig enkle "herre" kort. Kjøpte ny plate med stempler på Unik :-) og da måtte jeg jo teste alle sammen. Har sprayet aquarell papir med Dylusion sprayer, og så sendt det gjennom big shot'en med en embossingplate for å få litt struktur.
Ett av de to lo'ene jeg lagde, strengt tatt er det vel en journaling page....men kjært barn har mange navn :-) Har først spraya med Dylusions sprayer, før jeg dro over med hvit akrylmaling. Stemplet med tekst i bunn, og limte på noen striper fra en gammel bok. Stemplet og tegnet sorte blader, og limte på noen knapper. Klippa ut stempelet fra Dyan Reaveley sin plate. Fargela med prisma, men ble ikke helt fornøyd - så hun fikk også litt akrylmaling over seg for å dempe det litt :-) Artist stempelet er fra Stampers Anonymous. Litt vanskelig å se teksten på bildet her, da jeg har sprayet med perfekt pearl for å få skimmer effekt. En av setningene lyder: "a person who makes art, for art's sake" noe jeg synes passer for meg :-)
Her er "vinner-bidraget" :-) Har brukt noe av samme fremgangsmåten som på forrige bilde. Tegnet jenta, som har alle sine arbeidsoppgaver skrevet ned i håret sitt. Hun ser litt stor ut, men ser seg selv som mindre (eller omvendt...) Det viktige for henne er at hun må minnes på at hun er super, at hun må leve livet og gripe dagen :-) Tror det er flere som kan kjenne seg igjen i henne :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar